Locatie


Situat pe str Victor Babes nr 19C, intr-un cartier foarte linistit, format in majoritate din locuinte unifamiliale. Cu gradini si flori, cu multe zone verzi, cu scoala cotata ca fiind cea mai buna din oras, in imediata apropiere a centrului istoric al orasului Brasov. Practic la numai cateva minute de mers pe jos, aveti la dispozitie Parcul Titulescu, cel mai mare parc al orasului. zona comerciala si turistica descrisa de cele trei strazi Nicolae Balcescu, Republicii si Muresenilor. Aici pe langa o oferta generoasa de magazine si buticuri gasiti cele mai bune restaurante, berarii, sali de expozitie, repere istorice. Piata Sfatului, Biserica Neagra, turnurile si zidurile vechii cetati, intregesc componenta "oferta" a locatiei.
Foarte frumos pusa valoare, Cetatea, atestata in anul 1580 , acum o locatie turistica cu un potential extraordinar, domina o parte din perspectiva expusa apartementelor.
Si ne oprim aici, lasandu-va pe dumneavoastra sa descoperiti, atat stradutele linistite, numai bune pentru plimbari, atmosfera calda si prietenoasa a unei zone Premium.